Goede voornemens zorgen voor drukte in de sportschool in Ridderkerk

02 Fitness
Bezoek O2 Fitness
Goede voornemens, wie heeft ze niet zo vlak na de jaarwisseling? Sportschool O2 Fitness in Ridderkerk ziet in deze periode dan ook een toename van het aantal sporters.

Personal trainer Joost Versluis: “Zeventig procent van de mensen komt binnen met de beste voornemens, maar daar blijven er maar tientallen van over.”

Hoewel het volhouden van goede voornemens voor veel mensen dus lastig is, stelt Versluis dat beginnen wel belangrijk is. “Zeker weten.”

Mandy Henriquez, is clubmanager bij O2 Fitness. “We krijgen hier vooral 55-plussers over de vloer.” Voor hen is het heel belangrijk om aan krachttraining te doen. “Naarmate je ouder wordt, worden je botten iets brozer. Met krachttraining maak je ze sterker, dus dan breek je niet zo snel je heup bijvoorbeeld.”

https://rtvr.nl/xJE8

Opening woensdag 19 mei

Beste Leden, Het is bijna zover! Woensdag 19 Mei zullen onze deuren na een lange tijd eindelijk weer open gaan! Het is nog even spannend, want op maandag 17 mei zullen wij officieel te horen krijgen of alles doorgaat, maar wij zijn er van overtuigd dat we weer open...

Lees meer

Nieuwe maatregelen COVID-19

We hebben weer een paar bewogen dagen achter de rug in de opmaat naar de persconferentie van dinsdagavond. Het is altijd weer spannend welke maatregelen het kabinet neemt. Inmiddels is het goede nieuws dat we open mogen blijven en samen kunnen werken naar een goede...

Lees meer