Groepslessen

O2 Fitness
Lidmaatschapstest

Groepslessen

Bij O2 Fitness hebben we een uitgebreid programma aan groepslessen. Toegankelijk voor alle leden en doelgroepen. BBB, Body Pump, Spinning en Yoga zijn o.a. de lessen welke er gegeven worden. Daarnaast hebben we nog onze specials, PinkBoxing, CrossBoxing en Strong & Fit. Voor deze speciale lessen is een plus abonnement van toepassing.

Cardio boksen

Crossboxing is een gemengde groepsles waar zowel mannen als vrouwen welkom zijn.

Bij Crossboxing wordt het middel boksen gebruikt om fit te worden!

In combinatie met een functionele circuit-training is het een fullbody workout van een uur. Crossboxing is vergeleken met Pink Boxing zwaarder qua oefe- ningen en gewichten.

Boxing bag

Boxing bag is een combinatie van cardio en kracht en er wordt ook gewerkt aan techniek. 

De training is een explosieve training en heeft een zeer grote positieve impact op het lichaam. Bovenal is de Boxing Bag de beste “stress releaser”!
Dit soort trainingen zijn erg geschikt voor mensen die willen afvallen op een leuke manier en daarnaast ook wat meer conditie willen krijgen!
Zaktraining is voor zowel mannen als vrouwen.

Strong & Fit Kids

Het Strong&Fit kids programma is speciaal ontworpen om kinderen meer te laten bewegen, op verantwoorde manier kracht te verhogen, zelfvertrouwen op te bouwen, werken in een team en – het meest belangrijke – plezier te hebben! Strong&Fit kids maakt op een leuke manier kinderen sneller, sterker en fitter! Bij Strong&Fit kids wordt je kind professioneel begeleid in een fanatieke groep! We trainen op een functionele manier en gebruiken heel veel leuke variaties uit het turnen, gewichtheffen en verschillende duursporten. Dan kun je denken aan optrekken, touwklimmen, opdrukken, handstanden, ringwerk, gewichten ergonomisch tillen en verplaatsen, rennen, springen, gooien, duwen, trekken enz. We dagen de kids uit om verschillende gave skills te leren. We stimuleren ze om tijdens de workouts tot het uiterste te gaan!

 
 

Kickboksen voor Kinderen

Kickboksen voor kinderen is een les voor kinderen tussen de 5 en de 12 jaar.

Tijdens de les wordt er veel aandacht besteed aan het leren van de juiste kickbokstechniek, met elkaar sparren, versterken van armen en buikspieren, maar ook leren respect te hebben voor elkaar. De les richt zich op het krijgen van zelfvertrouwen, zelfbeheersing, discipline, meer kracht en uithou- dingsvermogen. Voor het kickboksen is een t shirt en korte broek voldoende. Schoeisel heb je bij deze les niet nodig, de les is op blote voeten. Leenspullen zijn beschikbaar voor de proefles. Hierna kunnen de spullen besteld worden aan de balie.

Spinning

  • Spinning draagt bij aan het vergroten van de longinhoud
  • Je verbrand veel calorieën met slechts één training
  • Vanwege afwisselende ritmes train je eenvoudig je conditie en spieren
  • Spinning is een effectieve sport voor het verbranden van vet
  • Je volgt een work-out op je eigen tempo, waardoor beginners en gevorderden samen de les kunnen volgen
  • Spinning is een sport waarbij je snel zichtbare resultaten kan boeken
  • De trainingen zijn sfeervol onder begeleiding van gezellige muziek
  • Je spinning instructeur motiveert je om tot het maximale van je kunnen te gaan

Billen workout

Een nieuwe les bij O2Fitness. Een les speciaal gericht om mooi gevormde billen te krijgen. De les bestaat uit krachttraining met verschillende oefeningen voor de bilspieren.

Yoga

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans.

 
 

PowerPump

PowerPump is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. PowerPump is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

 
 

Pilates

Met Pilates train je stabiliteit, coördinatie en spierkracht op een leuke en actieve manier. Pilates richt zich op het powerhouse van je lichaam! Tijdens de les worden met name grondoefeningen uitgevoerd voor de buik-, rug-, dijbeen- en bilspieren.

HIIT

HIIT, oftewel High Intensity Interval Training is een intervaltraining voor gevorderden. … Daag jezelf uit, verbrand vet, en word fit met HIIT

Circuit Training

Circuittraining is een trainingsmethode waarbij je een circuit doorloopt om je hele lichaam te trainen. Je voert een aantal oefeningen achter elkaar uit, waarbij al je spiergroepen aan de beurt komen. Deze oefeningen kun je op basis van tijd doen, maar ook aan de hand van een x aantal herhalingen. Het aantal herhalingen zal per oefening verschillend zijn. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is beperkt. Hierdoor werk je naast het vergroten van je kracht, ook aan je conditie.

 
 

55+ Fitness

 Als u al wat op leeftijd bent is fit en gezond blijven heel belangrijk. 55+ Fitness is samen sporten, onder professionele begeleiding. Naast het sociale aspect is samen sporten een drijfveer om door te zetten.