Individueel Fitness (Outdoor)

O2 Fitness
Lidmaatschapstest

Fitness met O2 Fitness

Bij sportschool O2 Fitness kunt u onbeperkt sporten voor een vast tarief. Onder Fitness valt ook begeleiding (hulp bij oefeningen) en advies van professionele instructeurs. Fitness is een verzamelterm voor activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt. Hieronder valt onder meer de groei van spiermassa (fitness in de vorm van ‘bodybuilding’), de verbetering van het uithoudingsvermogen (cardio fitness), lenigheid, snelheid en coördinatie.

Over het algemeen is fitness erop gericht het lichaam te belasten, waardoor de belastbaarheid vergroot wordt. Doordat fitness activiteiten ervoor zorgen dat het lichaam terug in balans komt, pakt het de belangrijkste doelstellingen van de meeste mensen vanzelf aan, waaronder afvallen.

Door meer spiermassa op te bouwen ga je bijvoorbeeld meer calorieën in rust verbranden, waardoor het lichaam vanzelf gaat afslanken. De cardio activiteiten (zoals fietsen of hardlopen) zorgen voor een direct verbranding van calorieën, en -op een hoger niveau- zorgen ze ook voor een verhoogd rustmetabolisme. Wij maken ook trainingsschema’s voor klanten.

De volgende fitnessdoelstellingen zijn haalbaar:

✔ Algehele conditie
✔ Vetverlies
✔ Kracht
✔ Spiergroei
✔ Verhoging Spierspanning
✔ Snelheid
✔ Lenigheid
✔ Uithoudingsvermogen
✔ Coördinatie
✔ Sociale contacten