Nieuwe maatregelen COVID-19

02 Fitness
Bezoek O2 Fitness

We hebben weer een paar bewogen dagen achter de rug in de opmaat naar de persconferentie van dinsdagavond. Het is altijd weer spannend welke maatregelen het kabinet neemt.

Inmiddels is het goede nieuws dat we open mogen blijven en samen kunnen werken naar een goede weerstand en weerbaarheid.

Als uitgangspunt voor O2Fitness is het belangrijk dat wij op dit moment 1,5 meter afstand tussen klanten kunnen waarborgen. Voor de gehele fitnessruimte en de groepsleszaal geldt per ruimte een officiële maximum van 30 personen. Voor onze groeplesruimte hebben wij een ruime maximum capaciteit van 14 personen en voor de gehele fitnessruimte 30 personen. De overheid ziet fitness namelijk als een individuele activiteit. Oftewel: een groepsles bestaat uit 30 individuen en niet uit een team van 30 mensen.

De overheid verwacht ook dat wij onze kleedkamers sluiten, net als de koffiecorner. Wij zorgen vanaf morgen voor extra ruimte om je schoenen te wisselen.

Het op vele dagen erg rustig in de fitness, dus je bent meer dan welkom om op een rustige en veilige manier te komen sporten. In de app zie je het aantal personen die aanwezig zijn.

Team O2Fitness

Opening woensdag 19 mei

Beste Leden, Het is bijna zover! Woensdag 19 Mei zullen onze deuren na een lange tijd eindelijk weer open gaan! Het is nog even spannend, want op maandag 17 mei zullen wij officieel te horen krijgen of alles doorgaat, maar wij zijn er van overtuigd dat we weer open...

Lees meer

Update

Beste leden, Graag willen we dit keer positief beginnen, want zoals de routekaart van het kabinet aangeeft zitten wij als fitnessclubs bij de eerste bedrijven die weer open mogen. Het is nog geen zekerheid maar wij hopen er natuurlijk wel op. Tot het zover is kan...

Lees meer