• Fijne sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Ruim aanbod

O2 Fitness Ridderkerk

De nummer 1 sportschool van Ridderkerk

Actie

Sport 4 weken gratis en betaal geen inschrijfgeld!

 

Waarom O2 Fitness:

Zoek jij naar een plek waar jij je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht van onze ervaren instructeurs krijgt én waar jij je doelen kan behalen? Dan is O2Fitness de “place to be” voor jou! Daarnaast hebben wij bij O2Fitness ook alle faciliteiten die je nodig hebt, zo ook een gezellige koffiecorner met koffie en thee waar je even kunt relaxen.

 

Fijne sfeer

Bij O2Fitness hangt een toegankelijke en gezellige sfeer. Door onze aanwezige koffie corners is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning en sociale contacten.

 

Gratis fitness app

Alle leden kunnen gratis gebruik maken van onze uitgebreide fitness app met daarin diverse trainingsschema’s. Ook is er een voedingsapp aan gekoppeld.

Breed aanbod aan groepslessen

Van spinning tot powerpump, een erg gevarieerd groepslesrooster. 

Begeleiding door ervaren instructeurs

Na een dubbele introductie training krijg je na 6 weken een evaluatie moment.

 

blog-single-12-740×600

Sporten bij o2 fitness

Bij O2Fitness starten we altijd met een dubbele introductieles. Tijdens deze introductie maken wij je wegwijs in de club, je doel wordt bepaald en tevens krijg je een trainingsschema op maat (gratis voor nieuwe leden).

O2Fitness Ridderkerk beschikt over veel verschillende fitness apparaten en een grote functionele ruimte. Verder is er een groot aanbod aan groepslessen. Onze professionele instructeurs zijn aanwezig om je te helpen en advies te geven.

Ook bieden wij een op maat gemaakt voedingsschema aan met begeleiding.  Je bereikt het snelste en beste resultaat door een combinatie van sporten en de juiste voeding. Neem contact op voor meer informatie en de kosten.

Impressie

Zo ziet onze club er uit