Opening woensdag 19 mei

02 Fitness
Bezoek O2 Fitness

Beste Leden,

Het is bijna zover!

Woensdag 19 Mei zullen onze deuren na een lange tijd eindelijk weer open gaan!
Het is nog even spannend, want op maandag 17 mei zullen wij officieel te horen krijgen of alles doorgaat, maar wij zijn er van overtuigd dat we weer open mogen!

Wij kunnen niet wachten om iedereen weer te zien en het personeel staat met een lach te wachten om iedereen weer te ontvangen. De club is helemaal op orde en klaar om volledig gebruikt te worden.

De tijd van stilzitten is voorbij, het is de hoogste tijd om weer helemaal fit te worden! Je hebt nog een week om je volledig voor te bereiden, maar claim alvast jouw plek. De roosters zijn per vandaag open om een plek in te boeken.

Let op, we zitten aan een bepaald aantal mensen per tijdsblok. Ook is het heel belangrijk om goed de locatie in de gaten te houden. Fitness is binnen en de meeste lessen zijn buiten voor de deur of op het veldje van de Klinker. De kleedkamers en douches mogen helaas niet gebruikt worden.

Tot die tijd kun je nog altijd gebruik maken van onze buiten fitness, outdoor groepslessen en online-lessen.

Wij zijn er klaar voor!  Tot snel!

Team O2Fitness

Update

Beste leden, Graag willen we dit keer positief beginnen, want zoals de routekaart van het kabinet aangeeft zitten wij als fitnessclubs bij de eerste bedrijven die weer open mogen. Het is nog geen zekerheid maar wij hopen er natuurlijk wel op. Tot het zover is kan...

Lees meer

Nieuwe maatregelen COVID-19

We hebben weer een paar bewogen dagen achter de rug in de opmaat naar de persconferentie van dinsdagavond. Het is altijd weer spannend welke maatregelen het kabinet neemt. Inmiddels is het goede nieuws dat we open mogen blijven en samen kunnen werken naar een goede...

Lees meer