• Fijne sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Ruim aanbod

Fitness doe je bij 

O2Fitness

Fitness met O2fitness

Individueel Fitness

Bij sportschool O2 Fitness kunt u onbeperkt sporten voor een vast tarief. Onder Fitness valt ook begeleiding (hulp bij oefeningen) en advies van professionele instructeurs. Fitness is een verzamelterm voor activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt. Hieronder valt onder meer de groei van spiermassa (fitness in de vorm van ‘bodybuilding’), de verbetering van het uithoudingsvermogen (cardio fitness), lenigheid, snelheid en coördinatie.

Fijne sfeer Persoonlijke aandacht Ruim aanbod

blog-single-12-740×600
blog-single-12-740×600

Speciale oefeningen

Senioren fitness

Natuurlijk ben je nooit te oud om goed voor je lichaam te zorgen en je doelen te behalen! Fitness oefeningen zijn heel toegankelijk voor iedere leeftijd omdat de oefeningen gecontroleerd uitgevoerd worden. Het zijn oefeningen die je dagelijks leven een stuk makkelijker kunnen maken en ervoor kunnen zorgen dat je fit blijft. Ook op oudere leeftijd blijft het belangrijk om je spieren te trainen. Onze lessen, de apparatuur en onze gezellige koffiecorner is zeer toegankelijk voor alle senioren ongeacht welke leeftijd. We zijn de nummer 1 sportschool in senioren fitness uit de omgeving. Als lid van O2Fitness kan je zowel in de vrije fitness trainen, maar ook zijn er verschillende groepslessen. Zo hebben wij ook speciale senioren groepslessen.

Groepslessen

Doe mee met een van de groepslessen

Boksen

Boksen is de ultieme training voor het hele lichaam. Je leert tijdens deze les hoe je correct stoten geeft. Deze stoten trainen je benen, heupen, bilspieren, rug, schouders, borst en armen.

Gratis proefles

Boxing bag

Boxing bag is een combinatie van cardio en kracht en er wordt ook gewerkt aan techniek. De training is een explosieve training en heeft een zeer grote positieve impact op het lichaam.

Gratis proefles

MOBILITY

Dit is een les waar 30 minuten lang aandacht wordt besteed aan het stretchen en versoepelen van de spieren. Spieren ontspannen pas na het lang vasthouden van een stretch oefening.

Gratis proefles

Strong & Fit

Bij STRONG&FIT werk je in groepsverband aan een betere fysieke conditie en kracht. Een natuurlijke manier van trainen waar facetten van alle sporten in worden verwerkt.

Gratis proefles