Personal Training

02 Fitness
KENNISMAKING

Personal Training met 02 Fitness

Steeds meer mensen zien het voordeel van een personal training en beseffen dat ze zonder de juiste begeleiding niet de gewenste resultaten bereiken. Hoeveel mensen beginnen vol goede moed, maar raken de motivatie kwijt doordat ze niet datgene bereiken wat zij aanvankelijk voor ogen hadden ?

Hoe frustrerend is het als je na weken van diëten en zweten op de weegschaal gaat staan en je weer geen kilo bent afgevallen. Alles geprobeerd en je staat op het punt om op te geven? Wil jij graag een paar kilo’s afvallen, maar vind je het moeilijk jezelf te motiveren? Heb je al van alles geprobeerd maar lukt het maar niet om jouw doel te bereiken? Begin je iedere keer weer goed met volle moed, maar stop je er na een maand toch weer mee? Dan kan personal training jou helpen.

We gaan samen aan de slag om jouw doel te bereiken. Kleine veranderingen in voeding en training kunnen grote veranderingen hebben voor jouw lichaam.  We stellen samen een haalbaar doel en werken hier stapsgewijs naartoe!

Lyanne Vingerling. Heeft al meer dan 10 jaar ervaring en geeft daarom hele diverse trainingen met een hoge kwaliteit. Heb je iemand nodig die je tot het uiterste laat gaan? Dan is Lyanne een uitstekende keus!

Joost Versluis (voormalig internationaal wedstrijdbokser) werkt momenteel als personal trainer en fitness begeleider bij Health City en nu ook voor O2Fitness. Joost heeft al vele mensen begeleidt in het proces naar een fitter lichaam.

Personal Training pakketten

4 weken, 1x per week € 210,-
4 weken, 2x per week € 420,-
8 weken,  1 x per week € 430,-
16 weken, 1x per week € 810,-
24 weken, 1 x per week € 1195,-