Personal Training

02 Fitness
KENNISMAKING

Personal Training met 02 Fitness

Steeds meer mensen zien het voordeel van een personal training en beseffen dat ze zonder de juiste begeleiding niet de gewenste resultaten bereiken. Hoeveel mensen beginnen vol goede moed, maar raken de motivatie kwijt doordat ze niet datgene bereiken wat zij aanvankelijk voor ogen hadden?

Hoe frustrerend is het als je na weken van diëten en zweten op de weegschaal gaat staan en je weer geen kilo bent afgevallen. Alles geprobeerd en je staat op het punt om op te geven? Wil jij graag een paar kilo’s afvallen, maar vind je het moeilijk jezelf te motiveren? Heb je al van alles geprobeerd maar lukt het maar niet om jouw doel te bereiken? Begin je iedere keer weer goed met volle moed, maar stop je er na een maand toch weer mee? Dan kan personal training jou helpen.

We gaan samen aan de slag om jouw doel te bereiken. Kleine veranderingen in voeding en training kunnen grote veranderingen hebben voor jouw lichaam.  We stellen samen een haalbaar doel en werken hier stapsgewijs naartoe!

ONZE PERSONAL TRAINERS:

Femke Maaskant
Ik train al vanaf mijn 12e in de Fitness. Ik ben altijd wat steviger geweest tot dat ik de krachttraining ontdekte, daardoor ben ik in shape gekomen zowel fysiek als mentaal.
Daarnaast doe ik nu veel kickboksen/boksen en wil ik graag vrouwen motiveren om ook die tak van sport uit te proberen het is zowel mentaal als fysiek super goed voor je.
Mijn trainingen focussen op het maximale uit jezelf halen. Met kracht, conditie of uithoudingsvermogen, ik blijf je motiveren om door te gaan als jij wilt opgeven. Samen kunnen wij kijken wat voor jou de beste combi is zodat het zowel leuk als effectief is.
Opleiding: Fitvak A/B
Focusgebieden:  Kickboksen/boksen, Krachttraining en spieropbouw (voornamelijk voor vrouwen die in hun vrouwelijke shape willen komen)

Raphael Dankers:
Met ruim 20 jaar ervaring in de fitness, waarbij ik diverse programma’s en voedingscursussen heb gevolgd, ben ik inmiddels 4 jaar werkzaam als trainer bij O2 Fitness. Waar jij als beginnend of ervaren sporter denkt niet verder te komen, zal ik je tijdens PT helpen jouw doelen te behalen. Met mijn hulp laat ik je tot het uiterste gaan en ga ik jou, de lichaamstransformatie die je voor ogen hebt, helpen te realiseren.
Opleidingen:
Focusgebieden: Spieropbouw, droogtrainen, afvallen.

Dana Schaerlaeckens
Momenteel werk ik al 3 jaar in de fitness en heb in deze periode mijn opleiding sport- beweeg coördinator afgerond met Fitvak A. Mijn eigen sport achtergrond is powerlifting en science based kracht training ligt daarom helemaal in mijn straatje. Om fitter en sterker te worden en voor hypertrofie training kan je dus goed bij mij terecht.
Opleiding: Sport- beweeg coördinator, Fitvak A
Focus gebied: Hypertrofie en krachtopbouw.

Lyanne Vingerling. Heeft al meer dan 10 jaar ervaring en geeft daarom hele diverse trainingen met een hoge kwaliteit. Heb je iemand nodig die je tot het uiterste laat gaan? Dan is Lyanne een uitstekende keus!

Joost Versluis (voormalig internationaal wedstrijdbokser) werkt momenteel als personal trainer en fitness begeleider bij Health City en nu ook voor O2Fitness. Joost heeft al vele mensen begeleidt in het proces naar een fitter lichaam.

Personal Training pakketten

4 weken, 1x per week € 210,-
4 weken, 2x per week € 420,-
8 weken,  1 x per week € 430,-
16 weken, 1x per week € 810,-
24 weken, 1 x per week € 1195,-