• Fijne sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Ruim aanbod

Samen sporten

Groepslessen

Groepslessen

Doe mee met een van de groepslessen

ZUMBA

Zumba is een geweldige cardio workout, Latin dans bewegingen worden gecombineerd met cardio/fitness bewegingen tot een dynamische workout vol plezier.

Gratis proefles

Boxing bag

Boxing bag is een combinatie van cardio en kracht en er wordt ook gewerkt aan techniek. De training is een explosieve training en heeft een zeer grote positieve impact op het lichaam.

Gratis proefles

MOBILITY

Dit is een les waar 30 minuten lang aandacht wordt besteed aan het stretchen en versoepelen van de spieren. Spieren ontspannen pas na het lang vasthouden van een stretch oefening.

Gratis proefles

Strong & Fit

Bij STRONG&FIT werk je in groepsverband aan een betere fysieke conditie en kracht. Een natuurlijke manier van trainen waar facetten van alle sporten in worden verwerkt.

Gratis proefles

Fit & shape

Fit & Shape is een combinatie van dans en fitness gericht op cardio en plezier.

Gratis proefles

Spinning

Spinning draagt bij aan het vergroten van de longinhoud. Je verbrand veel calorieën met slechts één training. Vanwege afwisselende ritmes train je eenvoudig je conditie en spieren.

Gratis proefles

Billen workout

Een nieuwe les bij O2Fitness. Een les speciaal gericht om mooi gevormde billen te krijgen. De les bestaat uit verschillende oefeningen voor de bilspieren.

Gratis proefles

Yoga

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Yoga komt van oorsprong uit het verre oosten.

Gratis proefles

PowerPump

PowerPump is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen.

Gratis proefles

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’.

Gratis proefles

Pilates

Met Pilates train je stabiliteit, coördinatie en spierkracht op een leuke en actieve manier. Pilates richt zich op het powerhouse van je lichaam!

Gratis proefles

FATATTACK

HIIT, oftewel High Intensity Interval Training is een intervaltraining voor gevorderden. … Daag jezelf uit, verbrand vet, en word fit met HIIT

Gratis proefles

Circuit Training

Circuittraining is een trainingsmethode waarbij je een circuit doorloopt om je hele lichaam te trainen. Je voert een aantal oefeningen achter elkaar uit, waarbij al je spiergroepen aan de beurt komen.

Gratis proefles

55+ Fitness

Als u al wat op leeftijd bent is fit en gezond blijven heel belangrijk. 55Fitness is samen sporten, onder professionele begeleiding. Samen sporten is een drijfveer om door te zetten.

Gratis proefles

Bodybalance

Bodybalance is een combinatie van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het zijn op yoga gebaseerde bewegingen om je lichaam sterker en flexibeler te maken.

Gratis proefles

LADIES BoxINShape

Les speciaal gericht op vrouwen, waarbij het eerste gedeelte van de les bestaat uit cardio boksen en het tweede gedeelte van de les aandacht besteed wordt aan het trainen van Buik, Billen en Benen.

Gratis proefles