• Fijne sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Ruim aanbod

O2Fitness

Yoga bij O2 Fitness

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen yoga beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans.

Let op! De plaatsen zijn gelimiteerd. Claim jouw plek direct.

Inspanning geeft rust

Ontsapanning

Leer hoe jij optimaal kunt ontspannen en om negatieve gevoelens los te laten. Dit zal leiden tot verlaging van het stressniveau en slaapverbetering.

Gezondheid

Yoga stimuleert het metabolisme en zorgt voor een betere doorbloeding. Val gemakkelijk af door onze yogalessen en ervaar betere controle over lichaam én geest.

Sterker

Vergroot spierkracht en maakt spieren soepeler. Dit zal leiden tot een fitter en gezonder lichaam. Met onze proefles kun je het vrijblijvend proberen.

blog-single-12-740×600

Groepslessen bij O2 Fitness

Zoek jij naar een plek waar jij je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht van onze ervaren instructeurs krijgt én waar jij je doelen kan behalen? Dan is O2Fitness de “place to be” voor jou! Daarnaast hebben wij bij O2Fitness ook alle faciliteiten die je nodig hebt, zo ook een gezellige koffiecorner met koffie en thee waar je even kunt relaxen.

 

O2 Boxing

O2 Boxing is een gemengde groepsles waar zowel mannen als vrouwen welkom zijn.

Bij O2 Boxing wordt het middel boksen gebruikt om fit te worden!

In combinatie met een functionele circuit-training is het een fullbody workout van een uur.

O2 Yoga

O2 Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van O2 Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans.

O2 Pump

O2 Pump is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. O2 Pump is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

Probeer het nu gratis en vrijblijvend uit. Claim jouw plek door op de onderstaande knop te klikken.